Intern salgskoordinator – sprog og teknisk forståelse

Du brænder for international handel, har teknisk flair og du har erfaring fra opgaver med fokus på salgssupport og teknisk kundeservice, da en stor del af dine opgaver vil bestå af skriftlig og telefonisk kontakt med Nemcos leverandører i hele verden og kunder i Norden.

Dine primære opgaver:

  • Salgs-backup for virksomhedens afdelinger i Danmark, Sverige og Finland
  • Tilbudsgivning og ordrebehandling primært på dansk og engelsk – sekundært på svensk og tysk
  • Skriftlig og telefonisk kontakt med leverandører og kunder i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Holland og USA m.fl.
  • Registrering af ordreflow i CRM-system
  • Dokumentation og fragt

Dig og din baggrund

Du er formodentlig erhvervssproglig bachelor eller har en erhvervssproglig diplomuddannelse. Erfaring fra lignende job, hvor du har arbejdet med korrespondance, oversættelser, ordrebehandling, tilbudsgivning og teknisk dokumentation indenfor især industrien, er en fordel.

Sprogligt formulerer du dig korrekt på dansk og engelsk – både skriftligt og mundtligt. Du forstår ’skandinavisk’ – og kan du tysk, er dette en fordel!

Du er åben, ukompliceret og uhøjtidelig af natur. Dine omgivelser beskriver dig som systematisk og logisk. Du arbejder målrettet, struktureret og ordentligt og finder det naturligt at koordinere og følge op på de sager, du er involveret i. Du føler dig godt tilpas ved at levere de administrative og tekniske serviceydelser, både i relation til “ting” og “mennesker”, som giver højt niveau af både intern og ekstern kundetilfredshed. Du ved, hvad det betyder, at arbejde i en mindre virksomhed.

Da du kommer til at besvare både leverandør- og kundehenvendelser, er det vigtigt, at du har teknisk forståelse og hurtigt fornemmer, hvad der efterspørges. Det er naturligt for dig at bevare overblikket – selv med mange bolde i luften.

Du er generelt nysgerrig på it og har let ved at sætte dig ind i nye systemer og programmer samt flair for at se løsninger. Du er rutineret bruger af MS Office-pakken, herunder Excel og har erfaring og forståelse for CRM-systemer generelt.

Vi tilbyder

Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger. Et interessant og selvstændigt job, hvor kvalitet, kompetence og fleksibilitet er nøgleordene i Nemcos og din udvikling.

Udvikling af dine faglige og personlige kompetencer samt gode og stabile ansættelses- og arbejdsforhold i en virksomhed, hvor langvarige ansættelsesforhold skaber faglig dygtighed.

Sådan søger du

Vi afholder samtaler løbende, så send CV og ansøgning hurtigst muligt og senest 4. august 2019 til nemco@nemco.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Nemco, er du velkommen til at kontakte direktionssekretær Annelise Søndertoft på 4326 8215 eller HR Manager Peter Jonasen på 2040 5204. Tiltrædelse er snarest muligt, men venter vi naturligvis på den rigtige kandidat.

Nemco er kendetegnet ved nære kunde- og leverandørrelationer. Vi er en virksomhed i løbende udvikling, som sætter en ære i at levere de bedste, mest effektive og driftssikre maskiner/anlæg til vores kunder primært i levnedsmiddelbranchen. Vi har altid sat kunden i centrum og bestræbt os på at løse kundens behov ved at minimere produktionsomkostningerne og forbedre arbejdsforholdene for kundens personale. Læs mere om os på: http://www.nemco.dk.