Manager med ansvar for Social media, SEO og Marketing

Har du styr på online markedsføring, erfaring med en marketingafdelings mangeartede aktiviteter og trives du med en alsidig arbejdsdag med mange forskellige opgaver? Har du teknisk flair og forståelse? Kan du tænke dig at blive den centrale person i Nemcos daglige marketing af produkter fra 14 internationale producenter til fødevareindustrien i Norden?

Primære opgaver

Du skal være med til at styrke Nemcos produktkommunikation og skabe en intern marketingfunktion i tilknytning til Nemcos eksterne bureau. Din hovedopgave bliver at støtte salg og Nemcos marketing fra et forretningsudviklingsperspektiv. Det omfatter bl.a.:

  • Digital markedsføring, herunder indhold af websites, analyser, optimeringstiltag og SEO
  • Intern og ekstern vidensdeling af produkter og nyheder fra Nemcos 14 internationale leverandører til egne medarbejdere og kunder i Norden
  • Løbende produktion, udvikling og implementering af markedsføringsmaterialer og aktiviteter
  • Selvstændigt og aktivt arbejde med markedsføring af nye teknologier og produkter på Nemcos forretningsområder
  • Særligt fokus på styrkelse af Sverige som Nemcos vækstmarked
  • Fremstilling og udsendelse af nyhedsbreve og vedligeholdelse af CRM og samtykker
  • Fremstilling af videoer og stillfotos som en del af Nemcos markedsføring
  • Revidering, genoptryk og lagerstyring af salgsmaterialer
  • Kampagnehåndtering af digitale og analoge udsendelser
  • Tovholder og projektleder på planlægning og afvikling af messer og events

Dig og din baggrund

Vi forestiller os, at vores nye kollega har en uddannelse inden for kommunikation og/eller marketing med praktisk erfaring fra en marketingafdeling eller bureau, som gør, at du har erfaring med håndtering af CRM, nyhedsbreve, web, SEO og sociale medier.

Du har lyst til selvstændigt at sætte dig ind i tekniske problemstillinger, og du vil være nysgerrig i forhold til Nemcos produkter og vores kunders nytte af dem. Du arbejder udpræget hands-on, og du har et naturligt blik for godt design, multimodal markedsføring og kreative løsninger. Du har naturligvis gode formuleringsevner, og du ser værdien i storytelling og kan skrive levende tekster. Det er en fordel, hvis du behersker enten dansk på modersmålsniveau med erfaring med svensk eller svensk på modersmålsniveau med erfaring med dansk.

Vi ønsker os en kollega, der ikke står tilbage for at tage selvstændigt initiativ og ansvar, og har lyst til en alsidig arbejdsdag med mange, meget forskelligartede opgaver, mange ’kasketter’ og gode kolleger.

Du er struktureret i din måde at planlægge og løse dine arbejdsopgaver på, så alt er dokumenteret og kan genfindes. Samtidig fordrer stillingen en medfødt udadvendthed og serviceorientering, da du vil få en meget bred kontaktflade både i – og udenfor – organisationen.

Vi tilbyder

Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger. Et interessant og selvstændigt job, hvor kvalitet, kompetence og fleksibilitet er nøgleordene i Nemcos og din udvikling.

Sådan søger du

Send din ansøgning og CV med foto hurtigst muligt og senest 6. september 2020 til job@nemco.dk. Ansøgningen skal være på dansk eller svensk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Nemco, er du velkommen til at kontakte HR Manager Peter Jonasen på 2040 5204. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Nemco er Nordens førende leverandør af produktionsudstyr og emballage til fødevareindustrien. Nemco er kendetegnet ved nære kunde- og leverandørrelationer. Vi er en virksomhed i løbende udvikling, som sætter en ære i at levere de bedste, mest effektive og driftssikre maskiner/anlæg til vores kunder primært i levnedsmiddelbranchen. Vi har altid sat kunden i centrum og bestræbt os på at løse kundens behov ved at minimere produktionsomkostningerne og forbedre arbejdsforholdene for kundens personale. Læs mere om os på: http://www.nemco.dk.