Korrespondent som intern salgskoordinator til Nemco

Du brænder for international handel, har teknisk flair og du har erfaring fra opgaver med fokus på salg og kundeservice.

Som salgskoordinator for det nordiske marked vil størstedelen af dine opgaver bestå af skriftlig og telefonisk leverandør- og kundekontakt. Afhængigt af din baggrund, vil der også kunne indgå teknisk tegning i dine arbejdsopgaver. Læs videre “Korrespondent som intern salgskoordinator til Nemco”

Intern sælger, reservedele til det svenske marked

Nemco søger en intern sælger til vores svenske team i Brøndby

Du er en driftig og resultatorienteret person., som kan lide at tage kontakt med nye personer. Du skaber tillid og er god til at møde forespørgsler på en tålmodig og pædagogisk måde. Vi tror, at du sætter pris på både at få og give god service. Tidligere erfaring med telefonsalg er en fordel. Det vigtigste for os er, at du vil være med på vores rejse og måden du håndterer udfordringer på. Læs videre “Intern sælger, reservedele til det svenske marked”

Innesäljare

Nemco söker innesäljare till vårt svenska team med placering i Bröndby, Danmark

Du är en driven och resultatinriktad person, som gillar att ta kontakt med nya människor. Du är förtroendeingivande och bra på att bemöta frågor på ett tålmodigt och pedagogiskt sätt. Vi tror att du uppskattar att både få och ge god service. Tidigare erfarenhet inom försäljning eller liknande är meriterande. Det viktigaste för oss är hur du är som person som vill vara med på vår resa och hur du tacklar utmaningar. Læs videre “Innesäljare”

Serviceteknikere til Danmark og Norden

Vil du være en del af Nordens stærkeste serviceteam, der består af specialuddannede teknikere indenfor fødevarebranchen, så kan dette være jobbet for dig!

Vi oplever en stor tilgang af ordrer og søger derfor to rejsende serviceteknikere til vores serviceafdeling, der udfører troubleshooting, installation og service hos kunder i levnedsmiddelbranchen i primært Danmark, men du skal med jævne mellemrum påregne at hjælpe kollegaer i Sverige og Finland. Læs videre “Serviceteknikere til Danmark og Norden”